Wilt u een grappige funvideo laten maken of interesse in een workshop?
Bel gerust 06-50829887 of stuur een e-mail naar wilco@pixystyle.nl
UW PARTNER IN PROFESSIONELE ART-VIDEO’S.
“Beleef de emotie, hier en nu”
ART/DANS/MUZIEK
Van muziekclips en live registraties tot theater en dans producties wij doen het allemaal...

Pixystyle productions werkt samen met partners en artiesten uit de UK en Nederland.
En kan met trots vertellen dat  een aantal video’s zijn uitgezonden op diverse televisie zenders in binnen en buitenland.
We werken veel samen met Artiestenburo Nederland en enkele producenten uit de UK.
Maar ook voor artiesten die in eigen beheer hun releases uitbrengen.

Alle genres zijn welkom. Zo hebben we al videoclips gemaakt voor Punk & Metal bands maar ook voor Pop groepen en Rock and Rollers. Met producties in het binnen en buitenland.

Een videoclip maken we uiteindelijk samen.We bedenken samen een creatief concept en eventueel een verhaallijn, waarin de artiest of de boodschap centraal staat.
Waar nodig ondersteund door acteurs, props en diverse locaties. Met een unieke locatie die de boodschap versterkt kan daarbij van belang zijn.

Maar ook een uitgewerkt creatief concept waarbij we met greenscreen en/of animaties een sfeer of stijl neerzetten kan een prachtige videoclip worden.Er zijn verschillende methodes om een prachtige videoclip te maken. Naast muziek live registraties kan dat voor dans en theater producties gelden.

Live registraties die verwerkt worden tot een mooie videoclip is een veel voorkomende methode...

We nemen de live performance op met 3 camera’s en geluidsopname apparatuur.
Vervolgens werken we het uit met colourgrading en eventueel voegen we extra concept beeldopnames toe.
Eventeel zetten we er een studio geluids opname onder. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Een combinatie van verschillende methodes kan een fantastisch resultaat geven.Als artiest krijg je natuurlijk als eerste de preview van je UHD videoclip te zien. Indien gewenst passen we hierna nog zaken aan. De uiteindelijke versie maken we gereed voor TV omroepen of Youtube en Socialmedia.

Wilt u echt iets speciaals, dan is wellicht de optie tot film opnames in het buitenland iets voor u.

Voor internationale releases of artiesten die een internationale sfeer en uitstraling willen biedt Pixystyle productions mooie locaties in Spanje, Portugal en de UK. Onze lokale partners zorgen voor het aanvragen van de benodigde filmvergunningen, de juiste locaties, props en figuranten en begeleiding tijdens de opnamen. Vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.