TROUWREPORTAGES
Trouwvideo & Werkwijze

Als videograaf is onze belangrijkste taak straks natuurlijk het filmen van jullie bruiloft, en daar zijn we dan ook voor onszelf erg veeleisend in. We doen dit altijd met als uitgangspunten:   

- Altijd onopvallend aanwezig zijn   
- Zo compleet mogelijk filmen   
- Oog voor de kleinste details

Niet opvallen tijdens het filmen van je huwelijk is voor ons het allerbelangrijkste. Zowel jullie als jullie gasten voelen je zo niet gefilmd en zijn dus lekker ontspannen. Ontspannen mensen zijn zichzelf, en dat levert voor ons de mooiste beelden op.Zie ons als een filmende daggast. We zijn erbij, lopen de hele dag mee, en we filmen wat er gebeurt en mengen ons onder de gasten. Wij filmen je bruiloft zo compleet mogelijk.Tijdens de ceremonie(s) zetten we een tweede camera neer en een (verborgen) microfoon. Zo weten we zeker dat alles wat gezegd wordt, goed wordt vastgelegd. Er gebeurt veel op jullie dag. Aan ons de taak om dit alles zo compleet mogelijk vast te leggen. Zo weet je zeker dat je echt niets zult missen. Op de dag filmen we jullie, jullie familie en de daggasten. Maar ook alle kleine details van de momenten. Denk aan de ringen, de corsages, de versieringen thuis en op de trouwlocaties en het ondertekenen van de trouwakte. We hebben al gauw 80 minuten film om ‘in te vullen’, dus alles mag gefilmd worden! Ook de mooie locaties komen zeker in de film: het stadhuis, het landgoed, het kasteel, de kerk, de grote zalen voor het diner en eventueel de openingsdans op het feest… Met een mix van al deze beelden heb je een fantastische film waar echt alles inzit.
Trouwclip & trouwshort

Een trouwclip is een samenvatting van uw bruiloft, zo kunt u weer even een moment terugdenken aan die ene bijzondere dag. Vooral omdat je de trouwclip kunt delen via socialmedia met vrienden en familie of colega’s. Iedereen beleefd zo jullie mooiste momenten van de dag.
De duur van een trouwclip is +/- 5 tot 7 minuten.

Te laat?! Jullie zijn al getrouwd en hebben geen trouwfilm laten maken. Maar je wilt toch een fantastische trouwclip laten maken? Geen probleem! Dan plannen we het gewoon op een ander moment! Eventueel in een studio of op een romantische locatie naar uw keuze. Heeft u ook weer een reden de bruidskleding nog eens aan te doen.

De trouwshort is eigenlijk een verkorte versie van je trouwfilm.
De gemiddelde duur is ongeveer 20 minuten, de ceremonie komt dan wat uitgebreider in beeld.
En word meer aandacht gelegd op de speciale momenten van de dag.

Tijdens een gezellig gesprek bij u thuis of via Skype bespreken we jullie dagplanning, en jullie wensen. Zo weten wij waar tijdens het filmen extra op gelet moet worden.
Wilt u weten of we op uw gewenste datum beschikbaar zijn?
Bel  06-50829887 of mail naar wilco@pixystyle.nl
UW PARTNER IN PROFESSIONELE TROUWREPORTAGES.
“Beleef het moment, deel uw geluk”